Sedia menerima tempahan... Permintaan untuk majlis 100 orang juga disediakan

Sunday, 2 December 2012

Sesiapa yang ingin menggunakan khidmat Paksu Latif Katering bleh mghubungi pada number yang tertera dibwah;-

0134579985

Paksu Latif Katering akan mggunakan khidmat Tuan Khemah jika ada tmpahan catering


http://tuankhemah.blogspot.com/ 


























Saturday, 1 December 2012

Set buffet untuk meja  pengantin yang baru dgunakan Paksu pada 1/12/2012


   

Thursday, 29 November 2012

Alamat rumah Paksu Latif

43,Kampung Pinang Dalam
Sungai Lalang    
08100 Bedong
Kedah
Harga set makanan Paksu Latif catering


Set 1(rm6.50/ 1 0rng)
-
nasi minyak/nasi putih                                    
                 
-ayam goreng berempah
-daging masak hitam
-gulai daging campur ubi
-acar timun/nenas goring madu
-oren Sunkist
-air sirap
-percuma 4 biji khemah dan meja pengantin
-pakel untuk 1000 orang




set 2(rm6.50/1 orang)

-nasi carrot/nasi putih
-ayam tomato
-daging kurma
-gulai daging rebung
-acar timun
-oren Sunkist
-air sirap
-percuma 4 biji khemah dan meja pengantin
 -pakej 1000 orang



set 3(rm6.50/1 orng)

-nasi minyak/nasi putih
-ayam masak merah
-daging masak hitam
-gulai ikan kering
-acar timun
-oren Sunkist
-percuma 4 biji khemah dan meja pengntin
-pakej untuk 1000 orang





set 4(rm7.00/1 orang)
-nasi carrot/nasi putih
-ayam goreng berempah
-daging masak hitam
-dalca ayam
-nenas goreng madu
-oren Sunkist
-air sirap
-percuma;-
-meja pengantin bersama makanan untuk 8 orang
-khemah 3 set
-setting mengikut tema pengantin
-untuk 1000 pax





set 5(rm7.00/1 orang)
-nasi tomato/nasi putih
-ayam masak ros
-daging masak hitam
-gulai daging  ubi
-acar rampai
-air sirap
-oren Sunkist
-percuma;-
-meja penganting bersama makanan untuk 8 orng
-khemah 3 set
-setting mengikut tema pengantin
-untuk 1000 pax





set 6(rm7.00/1 orang)
-nasi bukhary/nasi putih
-ayam masak merah
-daging kurma
-gulai dalca
-acar timun
-oren Sunkist
-air sirap
-percuma;-
-meja pengantin bersama makanan untuk 8 orang
-khemah 3 set
-setting mengikut tema pengantin
-pramusaji disediakan
-untuk 1000 pax






set 7(rm7.00/1 orang)
-nasi tomato/nasi putih
-ayam masak merah
-daging kurma
-gulai dalca
-nenas goreng madu
-oren Sunkist
-air sirap
-percuma;-
-meja pengantin bersama makanan untuk 8 0rang
-khemah 3 set
-setting ikut tema pengantin
-pramusaji disediakan

-untuk 1000 pax

Hidangan Makan Beradab

Salam,

post kali ni paksu letakkan gambaq contoh hidangan makan beradab,gambaq dibawah diambik dari kenduri pertama dlm keluarga paksu, kenduri anak sulong
 pada bulan 4 lepas

hidangan meja makan pengantin

menu dari pandangan tepi

hidangan meja keluarga pengantin

Kalau berminat, sila lah call paksu, kita boleh berbincang..lebih baik booking awal2 tuk
mengelakkan khidmat katering pada tarikh majlis perkahwinan penuh
Selalunya akan crowded pada cuti2 sekolah

ok ya...nnti paksu post lagi perkara2 yg penting dan menarik..cthnya pakej yang paksu sediakan....

jumpa lagi ya......Salam

Paksu :  013 457 9985

Bukit Selambau. 4 Disember 2011

Lokasi : Bukit Selambau, Kedah
Jumlah Tetamu : 300 orang
Menu Utama :  Gulai Daging, Sambal Ayam, Acar Nenas
Air                  : Air Sirap
Pencuci Mulut : Buah Limau
Hidangan Sampingan : -
Jumlah Khemah : 1


Salam,


Majlis Perkahwinan yang sederhana tapi sangat meriah. Thanks to tuan rumah kerana memilih khidmat katering paksu.


Sorry takda gambar tuk post ni

 
Thanks

Taman Gurun Jaya. 22 Oct 2011

Lokasi : Taman Gurun Jaya, Kedah
Jumlah Tetamu : 800 orang
Menu Utama : Kurma Daging, Acar Buah, Nasi Minyak & Nasi Minyak,
                         Daging Hitam
Air                  : Air Sirap
Pencuci Mulut : Buah Limau
Hidangan Sampingan : Bubur Kacang Hijau, Mee Kuah Ketam, Rojak
Jumlah Khemah : 3

Salam,

Alhamdullilah semuanya berjalan dengan lancaq.semua plan berjalan dgn baik. Tuan rumah  gembira. Kenduri ni paksu guna khidmat 10 orang mentara (waiter), ramai sikit sbb bagi x kalut dan ada standby.

Mentara paksu x dak baju rasmi lagi..lepa pakai ikut dan ja...dok plan tak lama lagi nk bt baju....eeem colo apa yg sesuai ?..tengah dipikir pikirkan

ni ada sikit gambar kt umah pengantin, lauk & susun atur makanan


susunan bekas nasi,pinggan, lauk dan air

nasi minyak paksu katering

daging kurma

daging masak itam

buah limau

meja mkn pengantin colo purple

Terima Kasih kepada Tuan Rumah, sbb bagi peluang kepada paksu menjayakan kenduri lepa

Kepada yang berminat, boleh call paksu ya...kita sembang2..
paksu : 013 4579985

Assalammualaikum : Salam Katering

Salam,

Terima kasihla bnyk2 sebab sudi mai tgk blog paksu ni. paksu bukannya pandai sgt bab bab internet ni, ni pon mintak tlg anak buatkan, dia kata baguih tuk promosi
Melalui blog ni lah, paksu akan letakkan gambar dan sebagainya berkenaan sebarang majlis yg paksu sediakan kidmat katering

Terima kasih nooo...pelan pelan, paksu nak cerita nnti...

klu berminat nak katering paksu, jangan segan2 , telepon lah nombot kat bawah ni

paksu :  013 457 9985